Gratis verzending voor bestellingen boven de 20 euro

ons verhaal

Wist je dat een rietje gemiddeld maar 20 minuten gebruikt wordt maar vervolgens 500 jaar nodig heeft om op te lossen in de natuur? Plastic rietjes zijn te dun waardoor ze door de sorteermachine vallen bij de afvalverwerkingsbedrijven en vervolgens op de vuilnisbelt terechtkomen.

Wij van STRAWW vechten tegen elke vorm van onnodig plastic in onze wereld. Onder wegwerp plastic verstaan wij deksels van koffiebekers, verpakkingen van bijvoorbeeld online bestellingen, verpakkingen van groente en rietjes. 

Enthousiast om het gebruik terug te dringen en te doen wat we kunnen doen zijn we STRAWW gestart om het gebruik van plastic tegen te gaan. Dit doen we door middel van onze herbruikbare milieuvriendelijke rietjes maar ook om mensen te inspireren via onze social media kanalen. Zo doen wij onze uiterste best om ook in ons eigen proces zo min mogelijk plastic te gebruiken. Onze herbruikbare rietje wordt verzonden in recycled golfkartonnen doosjes zonder enige vorm van plastic. Zoals wij altijd zeggen: een betere wereld begint bij jezelf.

#Idrinkwithstraww